Creative agency

Heb je een eigen bedrijf en ben je op zoek naar iemand die iets voor je kan ontwerpen? Dan moet je een creative agency hebben. Zij zijn gespecialiseerd in allerlei soorten vormgeving, zoals fotografie, grafische vormgeving en het maken van videomateriaal. Al deze zaken kun je inzetten voor je social media marketing, en door hen laten maken. De grote fout die veel bedrijven maken is dat ze denken dat ze zelf wel de content voor hun social media marketing kunnen maken. Dit is natuurlijk leuk om te doen, maar er komt wel heel veel bij kijken. Een creative agency zal eerst een uitgebreide doelgroepanalyse maken, want het is natuurlijk belangrijk dat de content past bij de mensen die je ermee wilt aanspreken. Sterker nog, dit is een hele belangrijke stap in het design proces.

Creative agency voor reclamefilmpjes

Een van de dingen die je een creative agency kunt laten maken is een videoproductie, bijvoorbeeld voor een reclamefilmpje. Hoe je dat filmpje ook wilt inzetten, het is best moeilijk om deze zelf te maken, daarom huren de meeste ondernemers daarvoor een professioneel bedrijf in. Deze kunnen niet alleen het filmen zelf verzorgen, maar ook de volledige montage van de filmpjes. Daardoor krijg je een kant en klaar resultaat dat je direct kunt inzetten op je social media kanalen, als tv-reclame of misschien wel gewoon op je website. Een creative agency kun je namelijk ook gewoon inhuren om een filmpje achter de schermen op je bedrijf te laten maken. Dit is super leuk voor je klanten om te zien, en zorgt vaak voor een grotere omzet omdat mensen zich meer aangesproken voelen door jullie werkwijze.

Reclamebureau of creative agency?

Er zit eigenlijk maar weinig verschil tussen een reclamebureau een een creative agency. Beiden creëren namelijk content op maat voor marketingdoeleinden zoals facebook, instagram of televisie-reclames. Zoek vooral een agency met veel ervaring en een duidelijk portfolio, zodat je kunt zien wat hun stijl is en wat ze voor je kunnen betekenen.

Wat kan een creative agency voor je betekenen?

Je zou ook interesse kunnen hebben in

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *