hondenspeeltjes

Je hebt een hond en je speelt graag met de hond, zo gooi jij bijvoorbeeld de bal weg, rent de hond er achteraan, haalt de bal op en brengt hem weer terug naar het baasje. Ook vinden honden hondenspeeltjes erg leuk om mee te spelen. Je hebt namelijk veel verschillende soorten speeltjes dus niet alleen een bal. Vaak wanneer je gaan spelen met je hond krijgt die een beloning na het spelen, je hebt ook spelletjes wanneer die beloond wordt wanneer bijvoorbeeld de bal een aantal keer rolt, wanneer die namelijk een aantal keer rolt komt er automatisch een koekje uit de bal. 

 

Jong of oud

Of je nu een puppy hebt of juist al een oudere hond, hondenspeeltjes zijn altijd leuk. Vaak zijn zelfs hele oude honden nog af en toe speels, en kun je deze speeltjes juist inzetten om de hond fit en beweeglijk te houden. Anders zou hij misschien alleen maar in zijn mandje liggen en niet vaak meer overeind komen. Voor wat oudere honden heb je als speeltjes bijvoorbeeld puzzels of een flos, zo’n flos is goed voor de wat oudere honden want als je daar af en toe mee speelt houdt je ook diens kaakspieren fit, waardoor de hond makkelijker kan eten. Balletjes zijn op den duur minder geschikt omdat de hond minder goed en minder ver kan rennen. Om je hond toch nog een beetje actief te houden kun je ook puzzels gebruiken. 

 

Speeltjes

Je hebt veel verschillende soorten hondenspeeltjes waar honden heel blij van worden. Je hebt bijvoorbeeld een bal die je kan gooien en dat de hond hem ophaalt en weer terug brengt naar het baasje en dat de hele tijd opnieuw maar je hebt ook balletjes dat wanneer je er in bijt er een geluid uit komt. Ook vinden honden tennis ballen ook erg leuk om mee te spelen. Knuffels vinden honden ook erg leuk om mee te spelen of er nu wel of geen geluid uit komt ze zijn er erg blij mee. 

 

Beweging houden met honden

Het is belangrijk om vaak met de hond te spelen. Wanneer je dit niet doet kan het zijn dat de hond op gevonoment niet meer uit de mand wilt omdat er toch niemand met hem wilt spelen. Ook wanneer je met je hond gaat spelen met de hondenspeeltjes krijg je een band met elkaar. 

Heb je een honden die ook graag met hondenspeeltjes speelt?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *